03.04.2020

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Yardım Hesap Numaraları

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve küresel bir sorun haline gelen Yeni Tip Koranavirüs'ün etkilerinin en az zararla atılabilmesi için kurum olarak tüm personelimizle birlikte yoğun bir çaba içerisinde olmakla beraber, salgın neticesinde birçok sektör ve işletmenin salgından korunmaya yönelik tedbir amaçlı ya da ekonomik riskler gibi nedenlerden dolayı faaliyetlerine ara vermesi/son vermesi neticesinde geçimini buralardan sağlayan birçok vatandaşımızın işsiz kalarak mağduriyet yaşadığı malumlarınızdır.

Cumhurbaşkanımızın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla ülkemiz genelinde başlattığı yardım kampanyasına ilimiz özelinde her alanda olduğu gibi öncülük edeceğinize inancım tamdır. Birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünde gönüllülük esasına göre aynı ölçekteki şehirler arasında farkındalık oluşturacak düzeyde müftülük web sitemizde yayınlanan hesap numaraları üzerinden bu kampanyaya azami katılımda bulunmanız ve katkı sağlamanızı istirham eder, sizlere ailelerinizle birlikte sağlık afiyet içerisinde her türlü kötülükten ve olumsuzluktan uzak bir ömür dilerim.

Şahin YILDIRIM
İl Müftüsü

NOT: Hesap numaraları ekteki pdf dosyasındadır.