18.03.2021

Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında il genelinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de lise ve ortaokul öğrencileri arasında tertip edilen yarışmaların ödül törenine İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR, Müftü Yardımcısı Dr. Ali ÜNAL ile dereceye giren öğrencilerle birlikte öğretmenler ve veliler de katıldı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda tertip edilen ödül töreninde konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR öğrencileri başarısından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Vatana, millete hizmet etmek için hangi meslekleri tercih edecekleri konusunda öğrencilerle bir müddet sohbet ederek, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali ÜNAL ile birlikte ödüllerini takdim etti.