06.07.2021

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Azaboğlu Camii yanında vekaletle kurban organizasyonu tanıtım standı kuruldu. Standda görevliler tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı organizesi ile yürütülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.

“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile düzenlenen vekaletle kurban organizasyonu yurt içinde 430 İl ve İlçe Merkezinde, Yurt dışında 74 Ülke ve 308 bölgede faaliyet göstermektedir.

Tanıtım standını ziyaret eden İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR, vekaletle kurban organizasyonunun toplumsal yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade ederek, vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen ya da konu ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın standımıza, Nur Camii Avlusunda bulunan Türkiye Diyanet Vakfı şubesine ya da il müftülüğüne müracaat edebileceklerini belirtti.