19.08.2021

Hacı Bektaş-ı Veli Anma Programı

Hacı Bektaş-ı Veli’nin vefatının 750. yıldönümü anısına Nur Camii Konferans Salonunda konferans programı gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Ahmetoğlu, dinleyici olarak da İl Müftü Vekili Turan Arslanoğlu, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Müftülük idari personeli katıldı.

Doç. Dr. Şahin Ahmetoğlu konuşmasında Hacı Bektaş-ı Veli’nin hayatından kesitler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarından bahsetti

Programın sonunda İl Müftü Vekili Turan Arslanoğlu, Doç Dr. Şahin Ahmetoğlu’na günn anısına bir tablo hediye etti. Doç. Dr. Ahmetoğlu ise İl müftü Vekiline ve tüm dinleyicilere teşekkür etti.