08.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Belge Takdim Programı Düzenlendi

Başkanlığımız tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu yıl da tüm il/ilçe müftülüklerince "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" temasıyla etkili ve verimli bir şekilde kutlanmaktadır.

Hafta dolayısıyla Nur Camii Konferans Salonu'nda belge takdim programı tertip edilmiştir. Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İl Birincisi Yahşihan Toki Eyüp Camii İmam Hatibi Hasan BAŞARAN'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlamış ve İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR'ın açış konuşması ile devam etmiştir.

Programda, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tertip edilen yarışmalarda dereceye giren, eğitimlerini bir üst seviyeye taşıyan, görevde 30 yıl ve üzeri hizmeti bulunan, son bir yıl içerisinde emekli olan, Müftülük projelerinde aktif rol alan görevlilerimize ödül ve taltif belgeleri verilmiş, ayrıca cami ve Kur’an kursu yapımı ve yaşatılmasında katkısı bulunanlara teşekkür belgesi takdim edilmiştir.