19.10.2021

Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Mevlidi Nebi Haftası ve Ahilik Haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

2021 Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle Üniversiteler arası Gençlik Bilgi Yarışması, yine Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu kompozisyon yarışması, Hafızlık öğrencileri arası 40 hadis ezberleme yarışması ve Ahilik Haftasında düzenlenen “Ahilik ve Helal Bilinci” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninden önce öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yarışmaların başta Peygamberimizi tanımak, onu rehber edinmek, onun örnek hayatını hayatımıza tatbik edebilmek olduğunu söyledi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek yarışmalarda dereceye girenleri tebrik etti.

Ödül töreni İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR’ın öğrencilere ödüllerini takdim etmesi ve ardından öğrenci veli ve öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.