01.11.2021

İl Müftüsü Projeye Katkılarından Dolayı Sinerji Silah Fabrikasını Ziyaret Etti

İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte İl Müftülüğü tarafından yürütülen “Biriz, Beraberiz, Kardeşiz” projesine katkılarından dolayı Sinerji Silah Fabrikasını ziyaret etti.

Sinerji Silah Fabrikası Müdürü Adnan Duman ve eşi Halkla İlişkiler Müdürü Didem Duman tarafından karşılanan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından yürütülen ve ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan “Biriz, Beraberiz, Kardeşiz” projesi hakkında bilgi vererek projenin önemine değindi. Katkılarından dolayı Sinerji Silah Fabrikası Müdürü ve eşi Didem Duman Hanımefendiye teşekkür etti.

Ardından fabrika yetkilisi ile birlikte fabrikanın imalat alanı gezildi. Sinerji Müdürü Adnan Duman ve eşi Didem Duman, ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve ziyaret ekibine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR tarafından kitap, teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.