01.12.2021

Cumhuriyet Meydanında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Standı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında kurulan standlar arasında Kırıkkale İl Müftülüğü de yerini aldı.

Standda Kırıkkale İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen başta sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanan “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri” konulu programlar olmak üzere kadına ve aileye yönelik hizmetler, toplumda şiddetin önlenmesi ve kadın hakları ile ilgili yapılan faaliyetler ve projeler hakkında afiş ve broşürlerle vatandaş bilgilendirildi.

Standı ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu görevlilerden Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve KADES uygulamasının yüklenmesi konusunun önemine değindi.