21.12.2021

Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Gezi Programı Düzenlendi

Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından kız öğrencilere yönelik Ankara Gezisi düzenlendi. Geziye İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Görevlileri ve Kırıkkale Üniversitesi Öğrencileri katıldı.

Sabah namazını Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde kılan öğrenci grubuna namaz sonrası çorba ikram edildi. Ardından Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ile gezilerine devam eden öğrenciler kütüphaneye hayran kaldıklarını ve Ankara Kalesinde bir kafede içtikleri sahlep ile içlerini, hoş muhabbetle yüreklerini ısıttıklarını ifade ettiler.

Öğle yemeği için Muradiye Safiye Yüceler Kur’an Kursunda bir araya gelen grup final sınavları öncesi düzenlenen gezinin kendileri için çok iyi geldiğini ve farklı bir etkinlik olduğunu belirterek geziyi düzenleyen Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ettiler.