31.12.2021

Gayemiz Peygamber Efendimizin Örnekliğini Anlamaktır

Nur Camii Konferans Salonunda Pansiyon Öğrencileri Arası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlendi. Salı günü kız öğrenciler arası, Çarşamba ise erkek öğrenciler arası uygulanan yarışmanın Jüri üyeliği İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal ile Gençlik Koordinatörleri Hilmi Keleş ve Kübra Şahin tarafından yapılmıştır. Yarışmacı olarak 6 öğrenci pansiyonundan üçer öğrenci katılırken kendilerine destek vermek için gelen okul öğrenci ve öğretmenleri de izleyici olarak salonda yer aldılar.

Salı günü yapılan yarışmada açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar yarışmadaki asıl gayenin Peygamber Efendimizi tanımak ve örnekliğini anlamak olduğunu ifade ederek “Şu an sahnede bulunan bütün öğrenciler bizim nazarımızda birincidir” dedi. Programın düzenlenmesinde ve uygulanmasında katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Altı farklı pansiyondan üçer kişilik grupların katıldığı yarışmada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerin ödül takdimi müftülükçe belirlenecek bir güne tehir edilirken diğer öğrencilere kitap seti hediye edildi.