10.01.2022

İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR Gençlerle Bir Araya Geldi

Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, üniversite öğrencilerine yönelik bir dizi sosyal etkinlik düzenlendi. Değişik fakültelerde okuyan üniversiteli kız öğrenciler Nur Camiinde cuma vaazını ve hutbesini dinlediler. Cuma namazını cemaat ile kıldıktan sonra müftülük konferans salonunda öğrenciler sinema filmi izlediler. Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Hüseyin Yaşar, Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Müfettiş Yardımcısı Sami Karakele İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal ve İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker müftülük konferans salonunda öğrenciler ile hasbihal ettiler.
                 İkramlar eşliğinde sohbet ortamında geçen buluşmada Başmüfettiş Hüseyin Yaşar yapılan gençlik faaliyetlerinden dolayı İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’a teşekkür etti. Müftü Yaşar da Kırıkkale İl Müftülüğünün gençlik faaliyetleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlik, kültür ve sanat dünyasına yönelik, "Güzel bir iz bırakmak için" sloganıyla aylık çıkarılan "Geçerken" dergisi hakkında gençlere bilgi vererek "Geçerken" dergisinin tanıtımını yaptı.

Program İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker’in gençlere yönelik sohbeti ve akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.