18.01.2022

Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2022 yılı Ocak ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” il Müftülüğü konferans  salonunda gerçekleştirildi.
İki  oturum halinde gerçekleştirilen toplantıların birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla yapıldı. İkinci  oturumlar ise Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Hüseyin Yaşar, Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Müfettiş Yardımcısı Sami Karakele,  İl Müftü Yardımcıları , şube müdürleri, din hizmetleri uzmanları ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda gündem maddelerinin müzakere edilmesinden sonra İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, kısa bir konuşma yaptı.