19.01.2022

Şehit Şahin, Dualarla Anıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur ŞAHİN, şehit oluşunun 6.yılında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve şehidin ailesi tarafından düzenlenen programla anıldı.

Diyarbakır’ın Sur ilçe merkezinde yürütülen Bayrak 12 operasyonunda 2016 yılında şehit düşen jandarma Uzman Çavuş Uğur ŞAHİN, şehit oluşunun 6’ncı yılında kabri başında dualar eşliğinde anıldı. Şehit Şahin’i anma programı Garnizon Komutanlığı Kışla Gazinosunda Şehidimizin ailesi tarafından ikram edilen yemek ile başladı.

Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet KARA, Mühimmat Ana Depo Komutanı Mühimmat Albay Alper KOÇ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış CÜCEN, İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz ARISOY, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yakup YEŞİLIRMAK, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat KILIÇ, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

İl Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR tarafından yapılan duadan sonra Şehit Uğur ŞAHİN’in Kırşehir ili Kaman ilçesi Tatık köyü mezarlığında kabri ziyaret edildi.