19.01.2022

Ortaokul Öğrencileri İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kırıkkale İl Müftülüğünü ziyaret etti. Üç rehber öğretmen eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Nur Camii ve külliyesini gezdikten sonra İl Müftülüğü toplantı salonunda il müftü yardımcısı Kübra Göker ile bir araya geldiler.

Öğrencileri kabul eden İl müftü yardımcısı Göker , Allah’a ibadetle yetişen genç, insanlara ve çevreye faydalı olmak, hedef sahibi olmak, Kuran öğrenmenin önemi ve dünya ahiret kazançları konuları hakkında öğrencilere sohbet etti.

Ziyaret kapsamanda iki gün önce Hakkari'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ayberk SOYUTEMİZ için ve tüm şehitlerimiz için öğrenciler tarafından okunan hatmin duası yapıldı.

Çocuklara değişik hediyelerin verildiği program, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.