20.05.2022

Projelere katkı sağlayanlara ödül belgeleri verildi

Kırıkkale İl Müftülüğünce yürütülen projelere katkı sağlayan personele ödül belgeleri takdim edildi. Gök Mescidi İmam-Hatibi Erdi Pekacar’ın Kur’an tilaveti ile başlayan programda İl Müftülüğü tarafından yürütülen “Biriz Beraberiz Kardeşiz”, “Kur’an Kurslarından Gençlere Anne Şefkati”, “Hayata Başlarken” projelerine katkı sağlayan din görevlilerine ödül belgeleri İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından verildi.

Müftü Yaşar, sosyal yardımlaşma, birlik, beraberlik ve din hizmetlerinin yayılmasına çok önemli katkısı olan bu projelerin hazırlanması ve uygulanmasında görev alan ve destekleyen tüm personele teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

İl Müftülüğü konferans Salonunda düzenlenen toplantıda ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı-Türkiye İzcilik Kulübü (Dib-Tif) Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu üyesi Hüseyin Ankaralı tarafından personele yönelik izcilik faaliyetleri hakkında eğitim semineri verildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden Cengiz Akdeniz tarafından da bahar ve yaz aylarında görülmesi muhtemel Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.