20.05.2022

Engelli Koordinatörlüğünden Üniversite Ziyareti

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Ayşe Er Eliaçık ve Osman Kurgun görme, işitme ve otizm engelli öğrencileriyle beraber Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Engelli Koordinatörü Ayşe Er Eliaçık, Kırıkkale İl Müftülüğü olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan Üniversitede engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti ve mayıs ayı sonuna kadar farklı fakültelerin işbirliğiyle devam eden Engelsiz Kültür Sanat ve Spor Etkinliklerine davet etti. Rektör Aslan, Üniversite olarak engelli vatandaşlarımızın erişilebilirlik imkanlarına, farklı alanlarda kendilerini geliştirebilmelerine katkı sağlayacak önerilere, işbirliklerine açık olduklarını ifade ettiler.

Rektör ziyaretinin ardından Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Böyükata da ziyaret edildi.

Karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennilerinin dile getirildiği ziyaretler, toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.