02.06.2022

Miniklerin Hatim Sevinci

Kırıkkale İl Müftülüğü’ ne bağlı Nokta Camii ve Çarşı Camii 4-6 Yaş Kuran Kurslarında eğitim gören minik öğrencilere, Kur’an-ı Kerim’e geçmeleri dolayısıyla “Taç Giyme” töreni ve Hatim Programı düzenlendi.

Törene Kırıkkale İl Müftüsü  Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, kurs öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim öğrenen ve hatim okuyan öğrencileri tebrik eden İl Müftüsü Yaşar “Diğer kurslarımızda olduğu gibi burada da çocuklarımız için en güzel ortamı hazırladık. Bugün de bu güzel ortamda çocuklarımız Kur’an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor. Biz de onların sevincine ortak olduk. Bu çocuklarımıza emek harcayan başta öğreticilerimiz olmak üzere, velilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar verildi.