10.06.2022

Kırıkkale’de miniklerin karne heyecanı

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı, eğitimlerini tamamlayan 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencileri düzenlenen törenle karnelerini aldı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Yeni Mahalle, Ümmül Kurra ve Mehmet Yıldırım 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında yapılan yıl sonu karne törenine İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, minikler ve velileri katıldı.

Programda minik öğrenciler tarafından namaz sureleri, Kuran-ı Kerim, ilahi ve dualar okundu.

Miniklerin heyecanına ortak olan İl Müftü yardımcısı Göker ‘‘Burada bulunan tüm öğrencilerimiz Allah’a şükürler olsun hem Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi hem de namaz surelerini ezberlediler. Bunun yanında kurslarımızda minik yavrularımıza temel dini bilgileri ve adabı muaşeret dersleri veriyoruz. Başta Kur’an kursu öğreticilerimiz olmak üzere minik yavrularımıza ve siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Program minik öğrencilere verilen değişik hediyelerle sona erdi.