25.06.2022

2022 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Devam Ediyor

Kurbanlarını Vekalet yolu ile kestirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olunması amacıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile vekalet yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu başlatılmıştır.

Kurbanlarını yurt içinde kestirmek isteyen vatandaşlarımız için bir hisse bedeli (masraflar dahil) 2.250 TL, Kurbanlarını yurt dışında kestirmek isteyen vatandaşlarımız için bir hisse bedeli (masraflar dahil) 1.800 TL olarak belirlenmiştir.

Vatandaşlarımız vekalet bedellerini il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, camilerimizde din görevlileri aracılığıyla 09 Temmuz tarihine kadar TDV kurban programına katılım sağlayabilecekleri gibi www.tdv.org adresinden ve bankalar (ziraat katılım, Vakıf Katılım, Albaraka Türk,Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti Bankası, Akbank ve Yapı Kredi) aracılığıyla da 08 Temmuz tarihine kadar online olarak bağış yapabileceklerdir.

Ayrıca İl Müftülüğümüzce; Nur Cami-i, Azapoğlu Cami-i ve Hüseyin Kahya Parkında açılan stantlarda da Kurbanlarını Vekalet Yolu ile kestirmek isteyen vatandaşlarımız kurban bağışında bulunabilecektir.