22.11.2022

Müftü Yaşar imam hatipli öğrencilerle bir araya geldi

Diyanet İşleri Başkanlığınca  yürütülen 2022 yılı  vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Kırıkkale’de ilçelere yönelik “2022 Yılı 2. Dönem İl İrşat Programı” düzenleniyor.

Bu kapsamda, Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar Bahşılı İmam-Hatip Ortaokul  öğrencilerine yönelik seminer verdi.

Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı seminerde  Müftü Yaşar öğrencilere okumanın önemi, yaradılış gayemiz, milli ve manevi değerlerimiz hakkında   bilgiler verdi.

Akabinde Bahşılı İlçe Kaymakamı  Osman Beyazyıldız’ı makamında ziyaret ederek din hizmetleri hususunda  bilgi alışverişinde bulundu.

Hafta boyunca tüm ilçelerde “Gençlik Bağlamında’’ vaaz ve irşat hizmetlerinin  icra edileceği belirtildi.