10.01.2023

Hat sanatçısından Nur Camiine anlamlı hediye

Keçiören Belediye Başkan yardımcısı Merih Karayol ile birlikte İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ı makamında ziyaret eden Gubari Hat sanatçısı Ömer Faruk Gubari bir çok sergi ve müzelerde sergilenen iki eserini Kırıkkale Nur camiine vakfetti.

Keçiören Belediye Başkan yardımcısı Karayol ve Gubari Hat sanatçısı Ömer Faruk Gubari tarafından vakfedilen eserleri İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar teslim aldı.

Ziyaretten ve hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Yaşar, Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında Keçiören Belediye Başkan yardımcısı Karayol “Böyle kıymetli bir geleneksel sanatımızı Kırıkkale’mizin incisi Nur camiine vakfetmenin ve Kırıkkale’li hemşehrilerimize armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Ziyarette, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Vaizi Ayşe Er Eliaçık da hazır bulundu.