01.02.2023

Kırıkkale’de engelsiz camide engelsiz buluşma

Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığınca sunulan din hizmetinin toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması ve engelli bireylerin caminin manevi iklimi ile buluşturulması amacıyla Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve İl Müftülüğü koordinesinde “Cami-Engelli Buluşması” düzenlendi.

Kırıkkale Merkez Nur Camii'nde gerçekleştirilen programda Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Vaiz Ayşe Er Eliaçık engelli kursiyerlerle bir araya geldi.

Kur’anı Kerim’i okuma, anlama ve yaşama hakkında bilgilendirmelerde bulunan  Engelli Koordinatörü Eliaçık; “Allah’ım bu özel ve güzide öğrencilerime hadimlik etmekten mahrum bırakma” diye dua etti.

Program yapılan dua ve ikramların ardından sona erdi.