13.02.2023

Depremde yaralanan vatandaşlarımız ziyaret edildi

Kırıkkale İl Müftülüğünce Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralanan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde  tedavi gören vatandaşlar  ziyaret edildi.

İl Müftülüğü Manevi Destek Personeli Halil Bakçepınar rehberliğinde   hastaları ziyaret eden İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, depremde yaralanan vatandaşlara  geçmiş olsun dileklerini iletti.  Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen İl müftü yardımcısı Göker, “Kırıkkale İl Müftülüğü olarak  depremde yaralanan vatandaşlarımızın ve Kırıkkale’ye gelen kardeşlerimizin  gece gündüz yanlarında olacağız. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağız’’  dedi.

Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerinden oluşan manevi danışmanlar eşliğinde yapılan  ziyarette duygusal anlar yaşandı.