01.06.2023

Müftülük " İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı proje başlattı

Kırıkkale İl Müftülüğü, " İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı proje başlattı.

Kırıkkale İl Müftülüğü, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar rehberliğinde İl müftülüğüne  bağlı Nokta Camii Diyanet Gençlik Merkezi’nde erkek ve kız öğrencilere ayrı zaman dilimlerinde farklı etkinliklerle ulaşmaya çalışıyor.

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce  gençlerimizi, milli ve manevi değerlerini kavramış, özümsemiş, bilinçli, şuurlu,  vatan ve millet sevdalısı, sağlıklı  bir birey olarak yetiştirmek amacıyla " İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır"  projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında haftanın yedi günü açık tutulan gençlik merkezinde kız ve erkek öğrenciler için ayrı gün ve saatlerde olmak üzere alanında uzman antrenörler eşliğinde   tekvando, güreş, boks kursları devam etmektedir.

Gençlik Koordinatörü Uzman Vaiz Hilmi Keleş koordinesinde devam eden projeye başta gençler olmak üzere bütün Kırıkkale’den ilgi artarak devam etmektedir.