13.03.2024

Turnuvaya katılan öğrenciler ödüllendirildi

Kırıkkale İl Müftülüğü lise pansiyonları arası futbol turnuvası düzenledi.

Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise pansiyonlarında kalan öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 6 pansiyondan toplam 48 öğrenci katıldı. Turnuvada Osmangazi Fen Lisesi birinci, Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen programda öğrencilere hediyelerini İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar verdi. Gençleri tebrik eden Müftü Yaşar, başta öğrenciler olmak üzere turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ödül programında Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Erol Tuğ, Osmangazi Fen Lisesi Müdürü Ahmet Özbayrak ve Gençlik koordinatörleri de hazır bulundu.