21.02.2017

Nur Camii Konferans Salonunda “Koruyucu Aile” Konulu Seminer Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Kırıkkale Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonca alınan karar gereği Nur Camii ve Külliyesi Konferans salonunda “Koruyucu Aile” konulu bir seminer verildi.

Seminer Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kuruluş Müdürü, aynı zamanda komisyon eş başkanı Selbihan EREN tarafından verildi. Program sabah din görevlilerine, öğleden sonra da Kur’an Kursu Öğreticilerine olmak üzere iki oturum olarak gerçekleştirildi.

Seminerde dinleyiciler, koruyucu aile çeşitleri, koruyucu aile konusundaki teşvikler, koruyucu aile olmak için izlenecek yol gibi konularda bilgilendirildiler.