17.12.2018

Ortaokul ve Liselerde Mevlid-i Nebi Etkinliği

2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası temasının '' Peygamberimiz ve Gençlik '' olması sebebiyle İlçe Müftülüğümüz,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak planlanan programlarda  '' PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK'' Teması gençlere anlatıldı.

Programa ilçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal TAŞKIN, ilçe vaizi Gülhan ESER şube müdürleri,okul müdürleri, Öğretmenler,İmam Hatip ve Kur'an Kursu Öğreticileri ile  öğrenciler katıldı.

Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu,Cumhuriyet Ortaokulu,Toki Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu,Toki Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu,Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi,Ertuğrul Gazi Mes. ve Tek.Andl. ile Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi, Organize San. Mes. ve Tek. Anadolu Lisesinde İlçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN, İlçe vaizi Gülhan ESER Kur'an ve Sünnet perspektifinden Gençlik ve Gençliği tehdit eden zararlı alışkanlıklar konulu konferans verdi.

Program sonrası öğrencilere Diyanet işleri Başkanlığı'nın ''PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK'' adlı kitabı hediye edildi.