20.02.2019

Acı Kaybımız

İlçe Müftülüğümüze bağlı Irmak köyü Kur’an Kursunda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ve 2018 yılı Yaz Kur’an Kurslarında Geçici Kur’an Kursu öğreticisi olarak görev yapan Hatice SAĞKOL (26) Milli Eğitim Bakanlığının en son öğretmen atamalarında Yozgat ili Sorgun İlçesi Doğankent Beldesine Din Kültürü Öğretmeni olarak ataması yapılmış olup, 19.02.2019 tarihinde atandığı göreve başlamak üzere anne baba,agabeyi ve ablasının bulunduğu hususi araçları ile Kırıkkale’ye dönerken trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Mütevazi kişiliğiyle tanınan , çalışkan, özverili ve liyakatli bir kişi olarak gönüllerde yer alan merhum görevlimize Allah’tan rahmet, yaralı ailesine acil şifalar,yakınlarına ve eğitim camiâsına başsağlığı dilerim.

VEDA

Kızılırmak hüzünlü bugün

Veda çığlığı üzerinde

Mürekkep çaresiz bugün