13.03.2019

Yahşihan İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen’den Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan'a ve İslami İlimler Fakültesine ziyaret

İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen,İlçe Gençlik kordinatörleri Gülhan Eser, Nurullah Parlak ve Müftülük Memuru Baki Güldüren  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a ziyarette bulundu.

Rektörlük Ofisi’nde 13 Mart çarşamba günü gerçekleşen görüşmede Muharrem Evirgen ve beraberindeki heyet, hayırlı olsun dileklerini ileterek Prof. Dr. Aslan’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinde Yahşihan Müftülüğü olarak üniversite öğrencilerine daha çok önem verildiğini ifade eden İlçe Müftüsü Evirgen,Üniversite gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunarak  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aslan ile yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaret sonrasında Kırıkkale Üniversitesi rektörü  Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'a İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı Hadislerle İslam Eseri hediye edildi.

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİNE ZİYARET

İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen ve beraberindeki heyet  İslami İlimler Fakültesini ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen, Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığına atanan  Prof. Dr. Mevlüt Erten’e hayırlı olsun dileklerini ileten sayın Evirgen öğrencilere yönelik müftülük faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Yapılan ziyaret sonrasında Kırıkklale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi iken Pakistan İslamabat’a Eğitim Müşaviri atanmasından dolayı  Doç.  Dr. İlhami Ayrancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen' in ziyaretinden ziyadesiyle memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti.