28.03.2019

Minik Yürekler Camide

İlçemiz Merkez Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri Miraç kandili Münasebetiyle vatandaşlara helva dağıttı.

Müslüman âleminin en önemli gecelerinden biri olan Miraç Kandili'nde ilçemiz merkez  camisinde öğle namazının ardından minikler helvaları cami cemaatine dağıttılar.

İlçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN " tüm İslam âleminin, ülkemizin ve Yahşihan halkının içinde bulunduğumuz üç ayların özel günlerinden birisi olan Mübarek Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için birlik ve beraberliğe vesile olmasını Cenab-ı Hak'dan niyaz ediyorum dedi.

4-6 Yaş Grubu Miniklerin Çam Dikme Heyecanı

Yahşihan Müftülüğüne bağlı Hacıbey Toki 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri, Hacıbey toki camii bahçesine çam fidanı diktiler.

Öğretici ve velilerin eşliğindeki minik öğrencilere, fidanlar diktirilip sulatılarak küçük yaşta ağaç sevgisi aşılanmaya çalışıldı.