09.04.2019

Polis Haftası Nedeniyle Şehitler İçin Mevlit Okundu

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, şehit olan ve ahirete intikal eden  tüm güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okundu..

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü,  Polis Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında  merkez  Camiinde öğle namazından önce okunan Mevlit-i Şerife İlçe Emniyet Müdürü Erdal TAŞKIN, İlçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN,Yahşihan İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları,Polis Okulu öğrencileri, STK temsilcileri, ile vatandaşlar katıldı.

Merkez cami İmam Hatibi Bahattin KARATOP ve Müezzin Kayyım Alparslan ERDİN'in icra ettikleri  programın sonunda İlçe Müftüsü Muharrem EVİRGEN, Ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve Ordumuzda, Emniyet teşkilatımızda görev yapan askerimiz ve polisimiz için duada bulundu.