20.01.2020

4-6 Yaş Grubu Miniklerin Yarıyıl Heyecanı

Müftülüğümüze bağlı  4-6 Yaş Kur'an Kursları ziyaretleri kapsamında Hacıbey Toki 4-6 Yaş Kur'an Kursunun ara dönem belge törenine katılan İlçe Müftümüz Muharrem EVİRGEN, öğrenci ve velilerimize hitap ederek 4-6 yaş grubu kurslarımızda çocuklarımız oyun oynarken aynı zamanda Kuran-ı Kerim okumayı, namaz surelerini, duaları ve dini bilgileri öğrenerek değerler eğitimi noktasında güzel bir eğitim alıyorlar. Dinimizin güzelliklerini bu yaşta öğrenmeye başlayan bu yavrularımız inşallah hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden faydalı birer insan olarak yetişmelerini yüce Allah'tan temenni ediyorum. Rabbim evlatlarımızı her türlü zararlı akım ve alışkanlıklardan korusun. Bu imkânı ve fırsatı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Kursumuzu tercih eden anne babaları kutluyorum. Öğrencilerimizi ve fedakar öğreticilerimizi  başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra çocuklara çeşitli  hediyeler verilerek belgeleri dağıtıldı.