27.07.2017

Damla Projesi Ekibinden İ Müftülüğüne Ziyaret

BİR DAMLA MUTLULUK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen, toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik ve tamamen gönüllülük esasına dayalı Damla Projesi etkinlikleri kapsamında Kırıkkale gönüllü Koordinatörleri Sümeyye SERTKAYA ve Zehra YILDIRIM rehberliğinde içlerinde yerli ve yabancı öğrencilerin de olduğu 20 kişilik bir ekip ilimiz merkez Nur Camii ve Yeni Mahalle Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ettiler. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Damla Projesi Ekibi öğrencileri motive ederek onlarla unutulmaz güzel vakit geçirdiler.

Damla Projesi Koordinatörleri daha sonra üniversite öğrencileri ile birlikte İl Müftüsü Şahin YILDIRIM’ı makamında ziyaret ederek projeye destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Damla Projesi Koordinatörleri amaçlarının insanlar arasında hiçbir ayırım yapmadan toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek onlara manevi yönden yardımcı olmak ve motive etmek olduğunu ifade ettiler. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM yaptığı konuşmada, Damla Projesi ekibinin Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik etkinlik yapmalarından ve ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, projenin manevi yönden çok güzel, yararlı etkinlikler düzenlediğini özellikle toplumun dezavantajlı gruplarının yaşamlarına bir damla mutluluk ve huzur katmanın son derece önemli olduğunu, insanlarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu belirtti.