16.10.2019

EMEKLİYE AYRILAN PERSONELE VEDA

14/03/1996 yılından bu yana İlçemiz Kılıçlar Köyü Cami’inde İmam-Hatip olarak görev yapan Mustafa SADIÇ emekliye ayrıldı.Emekliye ayrılan Mustafa SADIÇ’a Ekim ayı mutat toplantısının gerçekleştiği Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salonunda  İlçe Müftümüz Muharrem EVİRGEN’in 22 Ağustos 2019 tarihinde Mekkei Mükerreme'de yazmış olduğu Gönül ihramı Kuşan adlı şiiri,  Kur’anı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

İlçe Müftümüz Muharrem EVİRGEN, yaptığı konuşmada kıymetli hocamızın emekliye ayrılmasından duyduğu üzüntüyü ifade ederken, din görevinde emeklilik olmayacağı için kendisini sürekli aramızda görmekten memnuniyet duyacağız dedi.

Emekliye ayrılan Mustafa SADIÇ hocamız’da İlçe Müftümüze bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederek görev yaptığı meslektaşlarından helallik istedi.

Yahşihan  Müftülüğü olarak bizler de emekliliğe ayrılan hocamıza  görevde iken yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür eder, emeklilik hayatında ailece sağlık ve mutluluklar dileriz.