Müftülüğümüz tarafından Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan bir bölüm oluşturuldu.
25.03.2024
İlçe Müftülüğümüz tarafından Erkek Cemaatimize yönelik başlatılan Hayat Rehberi Kur'an Sohbetlerimizin ilki İlçe Müftümüz Muhammed KEY tarafından verildi.
25.03.2024
Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) “Dersimi Seçiyorum Kur’an’ımı Alıyorum” projesi kapsamında İlçe Müftümüz Muhammed KEY; Kuran-ı kerim dersini seçen Karakeçili Çok Programlı Lisesi Öğrencileriyle bir araya geldiler.
17.11.2023
İlçe Müftümüz Muhammed KEY Karakeçili İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Öğrencileriyle "Mescid-i Aksa ve Siyonizm Tehlikesi' başlıklı konferansta bir araya geldiler
17.11.2023
2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından program düzenlendi.
06.10.2023
Mesajlar