17.11.2023

Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) “Dersimi Seçiyorum Kur’an’ımı Alıyorum” projesi kapsamında İlçe Müftümüz Muhammed KEY; Kuran-ı kerim dersini seçen Karakeçili Çok Programlı Lisesi Öğrencileriyle bir araya geldiler. İlçe Müftümüz, Turkiye Diyanet Vakfımızın göndermiş olduğu Kuranı Kerimleri öğrencilere hediye etti . Hediye takdimine Nur camii yaşatma Dernek Başkanı Yasin AYDEMİR ve Çok Programlı Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Büşra Hocamız da teşrif ettiler. İlçe Müftümüz Hediyesini alan öğrencilerle bir süre hasbihal etti. "KUR'AN DERSİNİ" seçen Öğrencilerimize ve onlara rehber olan Öğretmenimize eğitim-öğretim hayatında muvaffakiyetler diliyoruz.

TDV Medya

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü