29.04.2024

İlçe Müftümüz Muhammed KEY, 31 Mart 2024 Yerel Seçiminde Karakeçili'ye Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Hüseyin ÖZÇELİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Müftümüz Muhammed KEY, 31 Mart 2024 Yerel seçiminde karakeçiliye Belediye Başkanı olarak seçilen sn. Hüseyin ÖZÇELİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilçe Müftümüz sn. ÖZÇELİK'e Kur'an'ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar ve bir tablo hediye etti.

Belediye Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek daha sonra ilçe Müftümüzle beraber 4-6 yaş Kur'an kursumuzu gezdiler. İlçemize kazandırılan Orhangazi ihtiyaç odaklı ve Osmangazi 4-6 yaş Kur'an kursu için müftümüze teşekkür ederek, dini hizmetlerde tüm desteklerinin Müftülüğümüzün yanında olduğunu bildirdi.

Kendilerine teşekkür eder, hizmetlerinde muvaffakiyetler dileriz