14.03.2024

Yardım Organizesi:

Sulakyurt Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sulakyurt Şubesi olarak yardımsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Bir gıda kolisi 389TL’yi veya başka bir tutarı görseldeki hesap numarasına yaptırabilirsiniz.

Hesaba gönderme konusunda Müftülük, Camilerdeki Din Görevlilerimiz veya Kuran Kursu Hocalarımızdan yardım alabilirsiniz. Allah Teala yardımlarınızı kabul eylesin.

Önemli Not: Yardım kolilerin tamamı Sulakyurt İlçe Merkezi ve Sulakyurt köylerindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır.