19.03.2024

Ramazan Ayı İkinci Etap Yardım Kolileri Sulakyurt İlçe Müftümüz Sadettin YÜCE’nin riyasetinde İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Sulakyurt İlçe Müftümüz Sayın Yüce, yardımseverlerin bize emanet ettiği yardım kolilerini, zekatları ve fitreleri din gönüllüsü Hocalarımızla birlikte gerek Ramazan ayı içerisinde gerekse yılın diğer aylarında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya gayret ettiklerini belirterek ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, fitre ve zekat yardımlarının devam edeceğini ifade etti.

Hayırseverlerin verdiği fitrelerin tamamı, zekatların ise tamamına yakını ilçemizde ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere verilecektir. Fitre ve zekatlarını Müftülüğümüz kanalıyla ulaştırmak isteyenler;

~ Hocalarımızdan Fitre ve Zekat zarflarını temin edebilir,

~ Müftülüğe getirip makbuz karşılığı verebilir,

~ Veya TDV Sulakyurt Şubesi ilgili hesaplarına yaptırabilir.

Emanetlerinizi yerlerine ulaştıran Hocalarımızdan ve siz Kıymetli Yardımseverlerden Allah Teala razı olsun.Yardımlarınızı Allah Teala kabul eylesin.

#GençSulakyurt

#GençDiyanetKirikkale