11.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

2022 yılı "Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din görevlileri Haftası" programımız Sn.Kaymakamımız Mehmet SOYLU, Belediye Başkanımız Yaşar ERDEMİR ve Kurum Amirlerinin katılımıyla Çelebi İlk ve Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşının akabinde Ankara/Çankaya Derviş Ali Cami İmam Hatibi Hüsamettin TAŞDEMİR'in Kur'an Tilavetiyle başladı. Kaymakamımız Mehmet SOYLU'nun açılış konuşmalarının ardından Başkanlığımız tarafından hazırlanan sinevizyon izlendi. Okulumuz öğrencilerinden Ayşe BARAN tarafından okunan şiirin akabinde Kırıkkale İl Vaizi Hilmi KELEŞ tarafından "Peygamberimiz Cami ve İrşat" konulu konferans gerçekleştirildi. Program Grup Tevhid'in Tasavvuf Musikisi icrasiyla devam etti. İlçe Müftümüz Abdullah ÖZKUL tarafından yapılan teşekkür konuşması ve hediye takdimiyle programımız tamamlandı.