29.09.2020

"DOĞAMIZI TEMİZ TUTMAK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK'' SLOGANINA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE KATILDI

Çelebi Müftülüğü'nce ilçe Müftümüz Muhammed Key başkanlığında Değerli İmam-Hatip hocalarımızın katılımıyla "DOĞAMIZI TEMİZ TUTMAK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK" amacıyla Çelebi halkının "Cennet Çeşmesi" olarak adlandırdığı mesire alanının çevre temizliği yapıldı.

İlçe Müftümüz bu alanın ziyaretçiler tarafından temiz tutulmasını isteyerek, çöp torbalarının toplatılmasından ötürü Belediye Başkanımız Sn.Yasar Erdemir’e teşekkür etti.

Etkinliğin planlanması ve katılımlarıyla başta İlçe Müftümüz Muhammed Key olmak üzere tüm Hoca arkadaşlarımıza teşekkür eder, halkımıza örnek teşkil etmesini Cenab-ı Haktan niyaz ederiz.